Venus & Adonis is een steak & seafood restaurant op de grachten dat bekend staat om zijn gezelligheid. Deze bar en grill is volgens ‘Your Little Black Book’ klassiek met een moderne touch, en YLLB noemde het een verademing tussen alle hippe, industriële restaurants die nu hun deuren openen. Venus en Adonis is net een jaar geleden geopend en is op zoek naar een assisten-bedrijfsleids(t)er, chefkok, keukenmedewerker en bediening.


Assistent bedrijfsleid(st)er, 38-40 uur

Je zal volledig meewerken op de vloer, zal het gezicht van het restaurant zijn, het personeel inplannen en verantwoordelijk zijn voor het afsluiten. Maar ook voor het aannemen, inwerken en aansturen van het personeel en eventuele verantwoordelijkheid voor de inkoop. Je bent flexibel inzet en het liefst woonachtig rondom Amsterdam. Voor deze functie is ervaring vereist.


Fulltime Chefkok, 38-40 uur
Als chef-kok van Venus & Adonis functioneer je optimaal in hun team en ben jij de stabiele factor. Samen met het team zorg je ervoor dat de keuken optimaal draait en denk je mee over het optimaliseren van de keuken en de gerechten. Natuurlijk kies je ervoor om dagelijks met de meeste verse  producten te werken. Daarbij zoek je continue naar kansen om  de keuken net even beter in te richten op het gebied van snel en efficiënt werken en natuurlijk ook om de kwaliteit te waarborgen en nog smaakvoller te maken. Mede door jouw kennis en kunde blijft Venus & Adonis een succes en wellicht nog een stap hoger! Ook hier is ervaring vereist.


Keukenmedewerker en bediening
Voor de functie van keukenmedewerker / zelfstandig werkend kok gaat het om lunch en diner diensten, grillen met houtskool, mise en placen en het zelfstandig bereiden van gerechten.
Voor de bediening geldt dat je gastvrij bent, je zal kennis opdoen van het eten en de wijnen. Het opnemen en uitserveren van zowel lunch als diner. Voor beide functies geldt liefst woonachtig rondom Amsterdam.

Kom jij bij Venus & Adonis werken?
Stuur een mailtje naar: info@venusenadonis.nl.

Prinsengracht 274