The White Room, Jacob Jan Boerma
In april 2016 opende driesterrenchef Jacob Jan Boerma zijn restaurant The White Room in het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. Dit fine dining restaurant biedt ruimte voor 60 gasten. The White Room is gebaseerd op de historie van zijn locatie. Zowel in naam als design.
In 1885 opende namelijk het restaurant de ‘Witte Zaal’ voor het eerst zijn deuren. De huidige zaal is trouwens een geregistreerd monument en wordt gezien als het oudste restaurant van Amsterdam in originele staat. Geschiedenis en toekomst zijn met elkaar verbonden door de moderne vormgeving van dit unieke restaurant.

Junior Sous Chef
Er staat op dit moment een functie open als: Junior Sous Chef. In deze functie zal je direct rapporteren aan de Chef de Cuisine en nauw samenwerken met de Chef Jacob Jan Boerma, met betrekking tot de creatie, voorbereiding en de uitvoering van de menu’s en gerechten.

In deze rol, samen met de Chef de Cuisine, ben je ook verantwoordelijk voor het waarborgen van een maximale guest-experience door middel van plannen, organiseren, coaching, en het leiden van keukenoperaties en administratie. Je zal een actieve rol spelen om dit culinaire team naar een hoger niveau te tillen door interactie en het uitdagen van je team.

Zie onderstaande link voor meer informatie:
Restaurant The White Room vacature Junior Sous Chef

Dam 9 

 

 

 

photocredits: theavantguardian.com