Café Restaurant Stork is gevestigd in een oude industriële loods op het bedrijventerrein van De Overkant, het voormalige Storkterrein, aan de Noordelijke IJ oevers.
De loods is voor een groot gedeelte intact gelaten waardoor het industriële karakter behouden is gebleven. Ramen over de gehele lengte zorgen voor een prachtig uitzicht over het IJ. Het restaurant telt ruim 150 zitplaatsen en het café ruim 100. In de zomermaanden is er een enorm terras.

Stork zoekt een enthousiaste creatieve collega voor de functie van zelfstandig werkend kok. Je hebt een afgeronde koksopleiding of aantoonbare ervaring in een a la carte keuken. Maar ook beginnende koks kunnen solliciteren. Bij Stork kun je namelijk de kneepjes van het vak leren indien je ambitie en doorzettingsvermogen hebt.

Zij bieden een werkplek met jonge gedreven collega’s in een prachtige locatie aan ’t IJ. Je gaat deel uitmaken van een jong en ambitieus keukenteam. Je houdt van afwisseling en toont initiatief. Bij Restaurant Stork bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar een hogere functie.

restaurantstork.nl

Gedempt Hamerkanaal 201