Park café-restaurant is op zoek naar gedreven horecatijgers! Je hebt horecamedewerkers en horecatijgers. De nieuwe groene oase in Amsterdam-Oost is duidelijk op zoek naar het laatste. Binnenkort opent ze haar openslaande deuren naar het Oosterpark.

Hotel Arena opent een geheel nieuw F&B gedeelte met een fantastisch café-restaurant, bijzondere venues zoals de oude Kapel en een spectaculair terras. Ze zijn op zoek naar mensen die hier per direct met enthousiasme en flair aan de slag willen. Ben jij de aangewezen persoon om samen met een nieuw ambitieus jong team deze grote uitdaging aan te gaan? Join them!

PARK ligt midden in Amsterdam, en er ook weer helemaal buiten. Het is de plek in Oost waar je de dag begint, een pitstop maakt, spijbelt in de middagzon, nog een uurtje doorwerkt, bij vrienden aanschuift, lang blijft hangen en steeds weer terugkomt. PARK is waar je ontmoet, alles mag en altijd welkom bent. Ze gaan al vroeg open en je mag lang blijven hangen – graag zelfs. Van 7 tot 11 is het ontbijt, daarna serveren ze de hele kaart de hele dag. Van goedbereide klassiekers en evergreens die nooit vervelen.

Allround Horecatijgers

Je zal onderdeel zijn van een gesmeerd nieuw team waarin professionaliteit, vakmanschap en persoonlijke service bovenaan staat.
Heb jij ervaring in de horeca en ben jij gastgericht, sfeergevoelig, heb je oog voor detail én een flinke dosis humor dan is dit jouw nieuwe uitdaging!

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring kan je breed worden ingezet; als barsupport, als barista, als runner, als medewerker bediening in het Park café – restaurant of tijdens events in een van de studio’s van Hotel Arena of in de prachtige Kapel.
Geef in je sollicitatie aan waar jouw ervaring en voorkeur ligt.

Barista

Word jij enthousiast van mooie koffie maken? Voor Park zoeken ze ook een barista, die in het café – restaurant de gasten gaat voorzien van heerlijke koffie. Hotel Arena zal jou hierin ook trainen, dus dit is meteen de perfecte kans om je kennis en kunsten te verbreden.

Dit zoeken zij in jou:
• Je hebt gevoel en passie voor koffie/koffie Art;
• Je hebt ervaring als barmedewerker en/of medewerker bediening;

Junior Sous Chef

De stijl van het nieuwe restaurant is klassiek internationaal met een mediterrane inslag (150 couverts). Het restaurant is een comfortabele, informele en warme plek waar eerlijke en pure gerechten worden geserveerd. Je wordt onderdeel van een gesmeerd team waarin professionaliteit, vakmanschap en gastvrijheid bovenaan staat.

Dit zoeken zij in jou:
• Minimaal 3 jaar ervaring binnen de (hotellerie) keukens;
• Je beschikt over smaak/technische kwaliteiten en productkennis

  • Je kunt inspirerend en coachend leiding geven aan (hulp-)koks;

Medewerker Events

Park heeft regelmatig leuke afwisselende evenementen waarbij ze jouw hulp kunnen gebruiken. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring kan je breed worden ingezet, bijvoorbeeld als host, als bediening, gereed maken van de zalen etc.

Dit zoeken zij in jou:
• Je hebt ervaring in de horeca als barmedewerker of medewerker bediening.

Voor alle functies geldt:
• Je hebt een hands on mentaliteit. Je bent een harde werker, je hebt geen nine-to- five mentaliteit en denkt in mogelijkheden;
• Je hebt een brede interesse in cultuur, een passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft en je werkt graag in een inspirerende omgeving;
• Je bent nieuwsgierig, vindt het leuk om je bezig te houden met wat er in Amsterdam gebeurt op gebied van horeca, kunst en cultuur;
• Je hebt altijd een lach op je gezicht en weet gasten het gevoel te geven dat ze gezien worden door persoonlijke, oprechte interesse;
• Je bent bij voorkeur woonachtig in Amsterdam of omstreken;
• Je spreekt goed Nederland en Engels spreken gaat je natuurlijk af;
• Maar bovenal; Je vindt werken in de horeca leuk!

What’s in it for you?
• Je gaat werken in een groene, inspirerende omgeving;
• Zij hanteren de horeca CAO/AVR;
• Ze hebben leuke arbeidvoorwaarden zoals; G-Star korting, Fitness Online aanbiedingen en een gezellig team.

Ben jij het talent dat het service niveau van PARK café-restaurant naar de top kan brengen en wil jij als horecatijger deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Solliciteer dan meteen met jouw cv en een korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust. Neem contact op met de HR afdeling via +31 20 850 2407 of stuur je cv direct naar solliciteren@hotelarena.nl.

Website
s-Gravesandestraat 51