Lokaal Edel heeft zich in 2007 gevestigd in Amsterdam West als restaurant & café en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bruisende onderneming. Dit is getransformeerd tot Lokaal Edel. De (flexibele) huiskamer van Amsterdam West.
Overdag lopen creatieve afspraken, zakelijke lunches en gezellige kopjes thee door elkaar heen. In de avonduren neemt de borrel het over en kan er genoten worden van heerlijke gerechten van de dinerkaart. Het zonnige terras aan het water is één van de dingen waar Lokaal Edel bekend om staat.

Floor Manager
Zij zijn nu bij Lokaal Edel op zoek naar Floor Manager. Oftewel een horecatopper met ervaring. Heb jij kennis op het gebied van hospitality, ben je een terras knaller, kun je het overzicht goed bewaken en vind je het leuk om met een top-team te werken? Dan zijn ze op zoek naar jou!

Het betreft een meewerkende functie op de vloer. In de zomer stuur je een team van ongeveer 15 medewerkers bediening aan. Je denkt mee over eventuele evenementen die binnen Lokaal Edel worden georganiseerd. Lokaal Edel beschikt over ca.100 zitplekken, een borrelgedeelte, een aparte borrelzaal en een terras met een capaciteit van 300 personen.

Wie ben jij?

  • Je bent flexibel. Er is sprake van wisselende diensten, met name ’s avonds en in het weekend
  • Je kunt goed delegeren en het overzicht bewaren
  • Je bent communicatief sterk
  • Je weet een team te motiveren, inspireren en enthousiasmeren
  • Je houdt van een wisselende en dynamische werkomgeving

Wat bieden zij? Een mooie locatie met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden, een full time contract en een marktconform salaris.

Ben jij de aangewezen persoon voor deze functie? Stuur dan je CV naar: piet@lokaaledel.nl