In de Pijp op de Eerste van der Helststraat, zit sinds kort een nieuw foodconcept. Goût Deli Boutique is een take-away walhalla voor iedereen die van lekker eten houdt. Je kunt hier terecht voor heerlijke koffie en broodjes maar ook voor huisgemaakte granola’s, verse smoothie bowls, cold pressed juices en andere snacks zoals glutenvrije koeken. Your Little Black Book noemde het al een van haar hotspots in de Pijp.

Goût is het Franse woord voor Smaak en dat staat bij ons op nummer één. Aldus Paul Koster in het Parool, die het concept samen met zijn zus bedacht. “We kwamen op het idee doordat we een plek misten waar je elk moment van de dag onderweg, lekker en vers eten kunt afhalen.”

Ben jij op zoek naar een part- of fulltime uitdaging? Deze startup biedt een unieke combinatie van retail & food en zoekt op dit moment naar gastvrije bloedtoppers. Heb je ervaring in de retail of horeca en woon je in de buurt van Amsterdam? Heb je affiniteit met voedsel, koffie en ben je erg klant- en servicegericht? Heb je geen moeite met vroeg opstaan?

In de keuken is ervaring met snijtechnieken en mis en place vereist.
In de winkel is barista ervaring een pré.

Join de Goût people en mail je CV naar: Judith@goutdeli.com

Website Goût Deli Boutique

Eerste van der Helststraat 31