Er zijn spannende ontwikkelingen gaande bij Conscious Hotels. In de komende twee jaar groeien ze met maar liefst twee nieuwe hotels. Naast het bestaande Conscious Hotel Vondelpark en het Conscious Hotel Museum Square, zal hun 3e hotel ‘The Tire Station’ eind 2016 openen.
(En het 4e hotel begin 2018 maar daarover later meer.)

Met het nieuwe 3e hotel The Tire Station komen er gave vacatures vrij in het daarbij behorende Restaurant MOER en eco-patisserie Sticky Fingers.

Sticky Fingers
Sticky Fingers is Restaurant MOER’s kleine zusje, een heuse eco-patisserie met haar eigen ruimte, concept en ingang. Sticky Fingers is een beetje brutaal met een knipoog. Gasten kunnen hier zichzelf en hun smaakpapillen verwennen met heerlijke hartige en zoete treats, (h)eerlijke koffie en gezellige omgeving. Ze kunnen hier de hele dag relaxen, of natuurlijk al dat lekkers mee naar huis nemen. De lekkerste treats, #BiteMe!

Jouw koffiekunsten zullen de kers op het taartje zijn!

Openstaande functies:
Barista

Restaurant MOER
Restaurant MOER is stoer, sociaal en eerlijk. Het is een plek waar de nostalgie van het oude gebruik van het gebouw (een bandenwisselstation van Michelin) subtiel is vertegenwoordigd. Het is een plek waar je kunt ontspannen en genieten van verantwoord eten (ontbijt, lunch en diner) en opent waarschijnlijk

Restaurant MOER staat voor transparantie en persoonlijkheid. Als bediening vertel je over de specials van de dag aan tafel. Door middel van storytelling vertel je over de boeren en waar de ingrediënten vandaan komen. Je zal zelfs een aantal gerechten aan tafel afmaken voor een mooi theatraal effect!

Openstaande functies:
Medewerker bediening Supervisor restaurant

De Bar in Moer
De bar zal een groot assortiment aan geweldige bieren aanbieden. Al deze bieren zijn biologisch en met veel liefde en aandacht gebrouwen door lokale brouwerijen. En wat zorgt ervoor dat bier nog beter smaakt? Kwaliteit snacks die niet alleen lekker zijn, maar ook totaal anders van elk andere barsnack die je in Amsterdam kan vinden. Bovendien serveert Moer ook wijnen en cocktails, zonder suikers en toegevoegde smaken.

Openstaande functies:
Barman / -vrouw

Bij Moer kun je trouwens ook ontbijten.
Bij Conscious houden ze ervan om de dag te beginnen met heerlijk 100% biologisch ontbijt.
Simpele, maar lekkere en gezonde dingen, verzorgd door échte professionals in het vak ‘mensen laten genieten van hun ontbijt’.

Openstaande functies:
Medewerker bediening ontbijt

En af en toe een event…
Ben je afgelopen januari langs geweest op hun Amsterdams Bierfeest tijdens de Amsterdamse Hotelnacht? Dan weet je hoe fantastisch Conscious events kunnen zijn. Wil je daarvan deel uitmaken?

Openstaande functies:
Medewerker bediening Barman / -vrouw

Voor alle functies geldt dat je:
Nederlands & Engels spreekt, een teamplayer én flexibel bent. (Niet persé op een gymnastiek manier..) Je hebt wat ervaring in (internationale) hotels en restaurants, en een horeca mind-set. Je hebt iets van een (hogere) opleiding afgerond (je kunt voor jezelf lezen en nadenken) en ervaring in het maken van fantastische koffies en enige kennis van HACCP is een pré.

Heel belangrijk: je hebt lol tijdens het werken!

Wat bieden zij?
Een mooie, nieuwe locatie met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden, een full time óf part time contract en een marktconform salaris. En daarnaast nog heel veel extra’s en gezelligheid. Join the team! Connect met hun lieftallige HR dame Conny Conscious op LinkedIn en rond je sollicitatie af door je CV en motivatiebrief te sturen naar: careers@conscioushotels.com.

Amstelveenseweg 1-7