‘Horecatycoon Casper Reinders opent Blue Boy Amsterdam’ kopte Your Little Black Book. Het is waar. De Jimmy Woo, Lion Noir, A l’Elephant du Congo en Bo Cinq krijgen er een prachtige zaak bij in Amsterdam. Op de wallen om precies te zijn.

Zoals we ook van de andere zaken gewend zijn, draait het bij Blue Boy ook om upscale dining.
Blue Boy zal bestaan uit een restaurant én een cocktail bar. In het restaurant is Jeroen de Zeeuw verantwoordelijk voor de keuken. Deze topkok ken je misschien van ‘Simple’, zijn kookboek voor thuiskoks en zijn gelijknamige restaurant in Utrecht. Nu zal hij de scepter zwaaien in de keuken van Blue Boy Amsterdam. De nadruk zal vooral op tapas komen te liggen. Mmm, klinkt goed!

In samenwerking met ontwerper Thijs Murré is het pand grondig verbouwd en dus verdeeld in een restaurant- en cocktailgedeelte. In totaal zullen er 110 zitplaatsen zijn en natuurlijk geldt ook hier de smaak zoals we die van hen gewend zijn: een mix van klassieke antieke en eigentijdse hippe items.

Voor Blue Boy Amsterdam zijn ze op zoek naar leuke, spontane en hardwerkende horeca tijgers!
Parttimers met minimaal 2 à 3 jaar ervaring en wonende in of rondom Amsterdam.
Zijn jullie geïnteresseerd of kennen jullie mensen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging, stuur dan een mail met je CV en korte motivatie naar alice@blueboy.amsterdam

Instagram Blue Boy Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 28